14. joulu, 2013

Googlediagnoosi

On taas eri hianoa olla terveiden kirjoissa.

Sain tossa ensimmäisen karmeen vatsapolton maanantai-iltana, joka loppui/rauhottui tiistaina aamupvällä klo 11.

Seuraava, pitempi polttoaika alkoi torstaina klo 16 ja loppui lopulta perjantai-iltana klo 20 aikaan...

Mitä mitä mitä...ei sentään raskausajan polttoja eikä synnytyspolttoja, ne oliski olleet hiukan helpommat, ne kun tulee aaltomaisesti, tosin kun tää "kiinteetä polttoa" tunnista tuntiin,hela tiden.

Siinä välissä mies googletti, minä googletin ja haettii syytä miks vasen puoli oli ku tulessa.

Aanailtiin umpilisäkettä, sappikiviä tai mitä lie muuta, mut mikään ei sopinu kuvaan ja tunsin selkeesti että suolistossa on joku.

Takaraivossa oli semmonen "himmee" kysymys et hitto, mulla on huippulukemat antioksidanttiarvoissa...mikä nyt mättää?

Polte tuntui vastaavalta, kuin olis avohaavaa voidellu chilillä...ja mietin mitä erilaista olen suuhuni napsinu...

Mies huolestuen "uhkaili" jo parisen kertaa lääkärillä ja mietin et ei, sinne en halua...sithän sitä otellaan kokeita, väännellään ja käännellään ja lyödään parit nappilaatikot käteen ja sanotaan: "Moro, jollei tää auta, tulkaa uudestaan"...diagnoosi jäis "leijumaan" ja sit toi vois uusiutua.(Olenko aika luottavainen lekureihin?..ha hah)

Nälkä oli kamala, ku edellisestä syöntikerrasta oli aikaa jo 21,5h

Keskustelupalstoilla oli jos jonnilaista vaivaa ja "diagnoosia" ja ajattelin, että kaipa sitä pitää sit vastenmielisesti raahautua lekuriin, ku en löytäny itseeni sopivaa aihetta mistään.

Viimein sieltä sit löytyi 1 ainoa vastaus, joka resonoi heti....k.o. miehellä oli ollut vasemman puolen vatsavaivoja ja muitakin vaivoja(ei mulla)pitemmän aikaa. Käytyään lekurissa hänelle oli määrätty kolmenlaisia lääkkeitä, mut ei oikein syytä selvinnyt. Joten hän otti Omega 3 (E-Epaa):sta ja D 3-vitamiineja ja HOKKUSPOKKUS vaivat hävis....eikä ole palanneet.

Mie soittamaan miehelle, että töistä tullessa tois mulle tuammottii ja samalla Asidofilus-piimää. Lupashan hää tietenki, mutta poika käväs sit ennemmin hakemassa ne...

Ja ku olin ottanu öljyt, ootin hetkosen ja sit ihanku en olis koskaan saanu suuhuni mitään, ahmin keittiössä suolasia torttuja, makeita torttuja ja piimää..peläten että se taas alkaa...ajattelin varmistaa et sit ei ainakaan oo nälkä..

Mutta mutta...HOKKUSPOKKUS!

Vatsakipu oli poissa ja sit tajusin että olen aika huonosti syöny öljyjä ja miehen kans jutellessa hänki sano et siks sä halusit sitä suklaata, ku siinä on rasvoja...niimpä, kyllä se mieliteko yleensä on oman kehon ääni, jota tulee noudattaa...Jostaki syystä tuo köökin öljyputeli on ollu mulle huomaamaton...ehkä piti taas kantapään kautta oppia jotakin..

Loppu hyvin kaikki hyvin..ja muuten liukasta  "kolomosen"viikonloppua teillekin <3

Hjuva öljy, paremb masu 😋