4. joulu, 2014

Sorruin kuin sorruinki

Just ko mää luulin et moon päässy eroon.

Ottanu viimesen askeleen tuon osalta viime joulukuussa.

Ettei enää ikinä moinen himo iskis ja laittas taas päätä sekasin.

Ettei mun tarvis aatella itestäni jotta: Senkin ketale, minkäs menit tekemään?

Oliko pakko antaa pahalle pikkusormi ja jäähä taas nalkkiin?

Luulin tosiaan et pärjättäs ihan sillee ILMAN.

EI EI EI!

Ja sen kolmannenkymmenen kerran jälkeen vieläkin:

EI!

Emmää vissiin pärjää. Ilman.

Kyä son saatava pipareita jouluaikaan....

Menin hittolainen ostamaan tuammosen pyöriän purkillisen ohuita

joulupipareita.

Söin pualet koko paketista. Joo. Niin tein.

Ja jokaisen jälkeen päätin et, okei tää on vika 😀...eipä ollu.

Eikä seuraavakaan.😙

Hyvää oli...ja nyt paan topin tualle morkkikselle ja sanon, jotta kylpä teköö piparit hyvvee 😋...niin hyvvee, ettei paremmasta tällä haavaa väliä.

Siinä pipariasiat!

Joulu voi tulla🙂

Sain vietettyä tässä aikaa tuntemattomien, mukavien ihmisten parissa tuolla  "näön parantamislaitoksella" useamman tunnin..meni himppasen yli 6h...

Oli kuulemma sattunu pieniä ongelmia jossakin..mutta eipä tuo mitään, saimma mammalle speciaalilekurin paikalle, niinko oltiin sovittu ja luvattu.Nyt hälle aukiaa(osin jo aukeski) kirkkaampi...laidallisempi, viivallisempi ja parempinäkönen maailma.

Hianoa, kertakaikkiaan.

Ny on sit mamma jo kotosalla ja ehti jo infota että ompa terävä kuva telkkarissa.

GREAT ja tsilviisii.

Ny eilen tapahtu kummia.

En kyllä kerro(sossy) mitä, enkä ketä se koskee mutta moon siitä ihan täpinöissä...ja aattelen vaan et JEES JEES JEES!

Että laitoin pikku härnärin tuohon, ko täällä ollaan vaan ykspualisesti äänessä. Ni ei tarvi sit vastailla mihkään, ko ei mitään kyselläkään.

Joopasta joo.

Oommuuten eilen ja tänään leikannu himppasen verran nuita joulusydämiä..köökkiin niitä laittelin yhteensä 157 kpl ja sen lisäks olen toiset mokomat leikelly valmiiks..en tiä viel mihin nuo "lätkäsen" mutta ei

oo ainakaan sydämetöntä touhua, eli ette voi valittaa😀....

ei sitte kellekään eikä mihinkään suuntaan, soon evätty kaikilta..ha hah🙃

Mahottoman mukavoo loppuviikkoa ja muistakaa kävästä kaupassa, ettei einekset ja tarvikkeet lopu...ylihuamen ne ei oo auki. On kansallinen juhlapäivä, tiijätte kyllä❤

Tai olkaa sit ohennuskuurilla, käyphän se nii nikkäästikki 😎 Mää paan sit prillit päähän et nään teitin.

 

 

1. joulu, 2014

Hurmaantunut

Solis joulu tulollaan ja itseä ainakin ilahdutti tän aamunen pikkuriikkinen pakkashuuru, joka oli levittäytyny oksille, nurmille ja asfaltin pintaan.

Huomasin että tuo sama onnellisuus sai osuman myös koirastani.

JIHHUU!

🤪

On se mukavaa talsia kuuran keskellä ja ihailla aamua alkavaa...vaikka viime yönä oli hiukkasen vaikia nukkua levollisena..sevverran eilen jännitti ja keho eli mukana tuolla SM- 10 tanssin pyörteissä oman seuran parin mukana, energia tarttu ja sen huomas vasta yöllä pedissä kääntyillessä..mutta kumma juttu, että aamusella ei kumminkaan normaalia enempää väsyttäny...

On ne Matti ja Silja KONEITA! Kauniita, sulavia ja himpsaktin nopioita...

Molen vähän niinkö ylpiä heistä...ja ihan rauhassa olenki, vaikkei heidän menostaan ole yhtään mikään miun ansioita...."tsilti".

Kerran vielä.

Saanhan?

ONNEVA ONNEVA

MATILLE JA SILJALLE

sekä tietty

IRENELLE ja HARRILLE,

jotka myös lauantaina tanssivat Vakitaa ja itseään SM-tietoisuuteen!(Siellä en ollu katsomassa, muuten olis männä koko viikonloppu)

Mutta joo, tuosta laskeudutaan taas treenisalille itse kukin ja moon siitä niin onnellinen, jotta paikat on toistaiseks ihan tsäpäkunnossa.

Tanssi ei eroa muiden liikuntalajien aiheuttamasta rakkaudellisesta tunteesta millään muulla muotoa, kuin että minä kategorion sen luokkaan:

❤❤HURMAAVA❤❤

Ja siinä se pysyy!

Oli kuka muu sitte mitä muuta mieltä tahansa.

Jokainen arvostaa ja ihailee moniakin urheilusuorituksia, mutta tanssissa itse koen, että se liikuttaa jokaista lihasta...jollei nuin ole...ehkä kannattas sit kurkistella ja kokeilla Kilpatanssia.

Eli tää aamu alko pakkasella ja pikkasella tanssihurmoksella...JIHAA! Mainio alotus maanantaille. Parin viikon kuluttua olis sit tiedossa:

10-tanssi Launch Ball!

 

          http://www.kaivohuone.fi/?sivu=tapahtumat&tap=27880

Sinnepä sinne siis...ilosena ja niin muikiana..ja sitäpaitsi muuten:

Öylönnä löysin lattarikenkulit, jotka ei osu tuohon miun isovarpaan "nuppiin"...jotta oli kertakaikkiaan ihan BINGOPÄIVÄ!

Et sano se lekuri sit siitä ens viikolla mitä tahhaa, mä saan ainaski lattarikenkulit jalkaan, ei tarvi tasapainoilla varpaiden ja varvastossujen kans..soon jo paljo se. Sopii kokeilla...ei oo heleppoo, mut ei sen tarvi ollakaan..tämmöset vaikeudet on niitä mieluisia...siitä mie piän.

Siispä onnellinen KUPPERKEIKKA

ja aamukahaveen keittoon,

kiitos!

28. marras, 2014

TAHDON on totta!

Niin ne päivät pätkähtää, jokainen vuorollaan ja huRRRRjan nopiaa tahtia.

Joudun tuossa pedin omaks, ku sain vissiin napsittua "pöpön" terkkarista tai silmälekurista mistä lie, ko mammaa kuskasin tsinne sun tänne tuossa tän viikon alkupäivänä...

Mutta hyvä hyvä, se homma on taisteltu veks, nostipa nopiaan pienen kuumeen, ennenkö kunnon nuhis oli ees alkanu...ihan YIPPIJAIJEI! Siitä tietää et keho on toimintavalmiina ja tahtojen taistelu alkoi. Ha hah, myöntyihän tuo viimein...kahden pvän torjuntojen jälkeen. Otimma selkävoiton tästä viikosta, pöpö hävis 2-5..hi hih...siis 2 pikkasella lämmöllä ja nuhiksella ja 5 tervettä päivää. Kyllä mun kelppa, vai mitä?

Solis taas ens viikolla kuskin hommia ja myös nuita hoitajan töitä, et kaik mänöö sunnitelmien mukaan. Siihen myö luotamma. "Satakymmenrosenttisesti". Näin on.

Tänään onki sit tuolla isoilla rappusilla UUDEN AALLON paikka, ku äänestävät, et saako sitä mennä naimisiin kenen ihmisen kanssa tahtoo.

Eiköö hullua, et toiset tekee siitä päätöksen, eikä he, jotka sitä tahtovat.

Eduskunnassa oli hienon puheen pitänyt joku mieskansanedustaja, nimenomaan rakkauden puolesta. Uskon itse siihen että loppuviimeks

RAKKAUS VOITTAA AINA.

Sen suurempaa voimaa ei ole.

Kertakaikkiaan, ajatuskin tuntuis ihan mahdottomalta.

Jee, mulla on sen verran pitkäaikanen kirjottamistauko täällä et

TAHDON

meni läpi!

Hyvä Suomi ja kansanedustajien valistuneet, rakkauden täyttämät edustajat!

Eihän siitä maailmanmenosta mitään olis tullu jos vielä kuljettas hevospeleillä ja keiteltäs korviketta.

Kyllä rakkaus ja oikeudenmukaisuus kuuluvat kaikille. Keneltäkään ei sen myötä katoa mitään. Kukaan ei kuole. Haavoitu. Saa enemmän kuin toinen. Kaapista ulos vaan kaikki he, jotka toisten TAHTOA pelkäävät.

Amen.

12. marras, 2014

Kohta se tulla jolkottaa

Se kuusijuhla meinaan. Tässähän saapi kohta alkaa kaulimaan pipareita, JEEEE!

Eilen Elinan kanssa mamilla kyhättiin ekat (niin, mä "luulenluulenluulen" et mä teen vielä toiset) omat pallovalot.

Teimme myös sellaset mamille, tosin sinne pitää vielä mennä ujuttaan ne valot sisäpuolelle.

Huisin hianot tuli. Tänään sit poksauttelin vesi-ilmapallot ja kaivelin ne ilmapallon roippeet sieltä sisuksista ja tungin TODELLA TUNGIN sinne sisälle nuita jouluvaloja...nyssoon niin koriana tuolla köökissä...

YES!😋

Alotinki aamuaikasella jo hääräileen...panin het aamusella lakanat vaihtoon, silittelin miähelle tyäpaidan ja viikkasin 3 koppaa pyykkiä ennenku painelin koiruuden kera mehtään.

Pitkästä aikaa olikin jo vähän valosampaa, ku en heti 6 pintaan ollu tien päällä.

Jouduimme peruuttelemaan omalta metsäreitiltä takasin päin, ko siellä ne mehtämiehet repii puita ja isoilla, raskailla koneilla ovat sit kuranneet kaiket polut, kävelyreitit. 😥

 

Kyllä vähän suu kauhusta loksahti auki, ko näin sen jäljen...miten paljo niitä puita onkaan kaadettu.

Toivottavasti "mun" Pyramidikivi ja sen alue saapi olla rauhassa.

❤❤❤

No uudella reitillä oli joku ihanainen tuaksu Kaapon mielestä...ko sen piti mennä rypeen maata myöten..ja siitähän sit tarttu

🤔APUAA....🤔

"kakkikakia"

kaulukseen😙

....ja toisen isomman hädän väännön jälkeen sain sormikkaaseeni samannimistä tavaraa

JAK!🤒

Pesulle koira varpaista kaulaan, remmit, hanskat, heijasteliivi ja ittekki.

Samointein panin sit hinkaten saunan, pesuhuoneen ja pannuhuoneen..jotta semmonen aamurypistys tänäpänä.

Huamenna kiitos hiukan rauhallisempi.

Päivän sainki sit puuhata kirjainten parissa...vähän on kyl jäässä tää kirjottaminen, ko oon ollu ihan muissa sfääreissä, mitä nyt jokasuunnan kiire on antanu myöten.

Viälä tuli mieleen et, millonkahan me saahaan lunta? Olis niin pal mukavamman näköstä tuo maisemakin...eikä tarvis koiraa pestä kainaloita myöten..jotta:LUNTA, kiitos!

21. loka, 2014

Haavelaiva

Haavelaivassa on hyvä matkustaa.

Sen kyydissä voit itse valita matkatoverisi, voit valita näkymät, kokemukset, tunteet ja ennenkaikkea voit olla pois "tästä hullunmyllyn pyörityksestä".

Mitä useammin ruokit mieltäsi haavelaivan kyydissä, sitä useammin lataat sisällesi hyvää oloa ja opit huomaamaan, että ONNI ei koskaan ole kiinni toisessa ihmisessä, vaan sinussa itsessäsi.

Jos annat sen olla.

Eihän sekään väkisin tuputa kyytiin...kyllä se tietää millon on aika olla esillä, jopa niin vahvasti että sen huomaa myös vastaantulijat. Varmaan jokainen teistä on kokenut sen tunteen kun Onnenhyrrä pyärii sisällä ku väkkärä, eikä sit millään saa lopetettua sitä sisäistä hymyä, joka väläyttää aika ajoin hammasrivistön esiin.

Mikä ihana tunne.

Onnellisen olotilan ja haikeuden löytää myös muistojen laivasta, siihen ei tarvita usein edes pysähdystä, sillä tuo laiva seilaa mukanamme alinomaa. Sen kanssa voi kulkea tunteiden ja edesmenneiden aikojen mukana.

Olipa ne sitten hyvät tai huonot ajat, kaikesta on syytä olla kiitollinen, jos mielii saavuttaa kehoon ja mieliin tasapainon.

Onni syntyy usein siis rakentamalla, raivaamalla ja antamalla tilaa kaikelle sille, mikä ei ole rahalla  ostettavissa, sillä niiden kautta löydetyt onnen hetket ovat päivämääriltään iättömiä.

Niille ei tarvitse asettaa parasta ennen -leimaa, tai käyttöohjetta sen pesemiseen.

Ne eivät vanu, haalistu, eivätkä ne ole keneltäkään toiselta pois.

Voit ihan kokeilla, kysyä naapurilta jotta ootko vähemmän ilonen, jos mie tässä vähän naureskelen? Ha hah...saattaa olla jotta siin on pian kaks kihisijää.

Jokaisessa päivässä meillä on aamulla mahdollisuus valita, elääkö päivä valittaen vai hymyillen.

Hymyn seura

on siitä mielenkiintoinen, että se napsahtaa kuin nakki vastaantuleville, jos heidän kanssa on sananvaihtoa.

Sama voi toimia valitusten kanssa, mutta molemmissa on tärkeää vain se, suostutko ottamaan saman energian ja kulkemaan sen kanssa.

Itse pyrin tuohon

"noitamaiseen luudan lakasuun"

jos kuuntelen nurisijaa ja hänen rakentamia mielikuviaan. Enhän mä ny hittolainen tahdo pilata päivääni, jonku toisen ohjaamana...ja luovu tuosta kehoa hellivästä onnen tunteesta.

Elämä maalataan juuri niillä väreillä, johon pensselisi sutaset...jos siellä on jonkun toisen tahroja...niitä on syytä tarkastella, kiittää ja sanoa, jotta tervemenoa, en tarvitse sinua enää.

Sama toimii omien tahrojen kohdalla.

Annetaan siis syksyn tehdä rauhassa työtään, sen merkittävät tulokset näemme keväästä kesään, siihen asti se kulkee ahkerasti sisäänpäin kääntyen ja haaveilee vehreistä niityistä ja aamukasteen raikkaudesta.

Haavelaivan koon määrittelet itse.

Eikoo mahtavaa.

Susta voipi tulla laivanvarustaja.

Mie jo olen.

Miun koira taas tuppas aamusella rakentaan itelleen HALLOWEEN naamaria, vähänkö ilahduin😀Ihana poika.

Ilonen hännänheiluttaja.

Maailman lahja miulle.

Kiitos siitä.

Ehottomasti tuo poika on miun haavelaivassa.

Saapi klovnin osan...

🤪Kaapo the Klovni🤪

Ai miksi klovnia ei hymyilytä 😙...noooo, mä pyllistelin kameran kans....enkä ollu kauhian kiinnostunu pallosta....